Előfizetői tartalom

Napenergia: itt a megtérülési áttörés, fontos bejelentést tettek

Számos tényező segítheti a napelemtelepítéseknél a megtérülési idő felgyorsulását. Az RMI friss jelentése szerint a megújuló energiaforrások, különösen a nap- és szélenergia terén tapasztalt exponenciális kapacitásnövekedésnek köszönhetően, gyorsan csökkennek a költségek és növekszik a megtermelt energia mennyisége. Az előrejelzés szerint a nap- és szélenergia-termelés további 15-20%-os éves növekedéssel folytatódik, miközben a költségek jelentős mértékben csökkennek, ami gazdasági és környezeti előnyökkel jár.

Az RMI friss jelentésében meggyőző érveket sorakoztat fel a megújuló energiaforrások, különösen a nap- és szélenergia exponenciális növekedése mellett. Azt állítják, hogy ezek a technológiák a jól bevált mintát követik, amely gyakran megfigyelhető az új innovációk esetében - a tanulási görbék árcsökkenéshez vezetnek, ami viszont gyors kapacitásbővülésre ösztönöz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés