Előfizetői tartalom

Hamarosan megugorhat a gázár

Portfolio
Rövidesen feszült helyzet alakulhat ki az amúgyis szűkös globális gázpiacon az ausztrál földgázüzemeknél induló sztrájkok miatt - mondták el a CNBC-nek energiaipari elemzők, akik attól tartanak, hogy a termelés hosszabb leállása miatt a globális kínálat tovább szűkülhet, ennek következtében pedig az európai árak jelentősen emelkedhetnek.

A Chevron amerikai energiaipari óriáscég és a nyugat-ausztráliai Gorgon és Wheatstone projektekben dolgozókat képviselő szakszervezetek napi rendszerességgel folytatják a tárgyalásokat annak érdekében, hogy megpróbáljanak megállapodásra jutni a bérezésről és a biztonsági kérdésekről az üzemekben. A Fair Work Commission, Ausztrália független munkaügyi bírósága közvetít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés