FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Áll a bál Németországban a koronavírus-vakcinák miatt

Portfolio
Ismét emelkedik a koronavírus-fertőzések száma Németországban, amely (bár nem várnak újabb hullámot) a korlátozások részleges visszahozására kényszerítheti az ország kormányzatát. Ugyanakkor vita alakult ki az oltások finanszírozása kapcsán, ugyanis az EU-s szerződések miatt elképzelhető, hogy csak a BioNTech-Pfizer készítménye lesz ingyenes elérhető – számolt be róla az infostart.hu.

A járványos megbetegedésekkel foglalkozó Robert Koch Intézet szerint Németországban ismét emelkedik a koronavírus-fertőzések száma, augusztus végén közel ötezer új esetet regisztráltak. A tényleges szám valószínűleg magasabb, de jelenleg nincs szó újabb hullámról. Németországban a maszkviselés bevezetése ismét napirenden van, különösen az egészségügyi intézményekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés