Előfizetői tartalom

Takács Péter, Ficzere Andrea, Váradi Péter, Bartók János - Új nevekkel bővült a Private Health Forum programja

Portfolio
Szeptember 19-én ismét találkoznak a magyar magánegészségügyi szektor legfontosabb szereplői a Portfolio által szervezett Private Health Forum keretében. Korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy a konferencia első felében milyen főbb témák és előadók várhatóak, most a harmadik szekciót ismertetjük, melyben Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár is részt vesz egy kerekasztal beszélgetésben.

Private Health Forum 2023 Most érdemes regisztrálni a Private Health Forumra. Információ és jelentkezés Már csak néhány nap és újra együtt lesznek a hazai privátegészségügyi ágazat képviselői, hogy a Private Health Forumon értékeljék az elmúlt egy évet, beszéljenek a rövid- és középtávú kilátásokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés