Előfizetői tartalom

Négy helyet javított a Corvinus

Portfolio
A Financial Times globális százas toplistáján a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterszaka idén is bekerült a legjobb üzleti képzések közé. A Corvinus a neves nemzetközi rangsorban, egyetlen magyar intézményként csaknem két évtizede szerepel, idén az összesített 94. helyen, ár-érték arányban a 17. helyen - közölte a Budapesti Corvinus Egyetem.

A Financial Times üzleti napilap évente publikálja rangsorát a világ száz legjobb menedzsment mesterképzéséről, amelyre a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterszaka idén ismét bejutott. A lista készítői a magyar képzést 2005-től kezdve, a lista első elkészítése óta szinte megszakítás nélkül beválasztják. A Corvinus idén a 94. helyen szerepel, négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés