Előfizetői tartalom

Megérkezett az Apple nagy dobása: itt vannak az első bejelentések

Portfolio
Magyar idő szerint 7 órakor elkezdődött az Apple bemutatója, ahol elsőként az új, és erősebb processzorral rendelkező Watch 9, illetve az Ultra 2 bemutatásával kezdődött az esemény. Ezt követte az iPhone 15, amely új töltőportot (USB-C) és nagyobb teljesítményű kamerát kapott (amely megegyezik a 14 Pro képességeivel), majd a 15 Pro és Pro Maxot mutatták be a rendezvényen.

Az új Watch rengeteg kiegészítő funkciót kapott, köztük lehetővé vált a „gesztusokkal” történő vezérlés is. Az új funkció értelmében a rendszer gépi tanulást használ a véráramlás apró változásainak érzékeléséhez, ez alapján pedig képes lesz behatárolni a felhasználói szándékot. Az érintésmentes vezérlés többek között telefonhívások fogadására, ébresztők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés