Előfizetői tartalom

Videón, ahogy letörölte a földfelszínről egy tengerparti város negyedét az extrém időjárás, 10 ezer ember tűnt el

Portfolio
Líbiában katasztrofális vihar pusztított, amelynek következtében legalább 10 000 ember tűnt el, és már több mint 1000 holttestet találtak Derna városában. A Daniel névre keresztelt vihar kiterjedt áradást okozott, amely gátakat szakított át, épületeket rombolt le, és Derna város durván negyedét árasztotta el egy szempillantás alatt.

A Daniel néven ismert vihar jelentős pusztítást végzett, a halálos áldozatok száma várhatóan jelentősen emelkedni fog, az Al Jazeera tudósítása szerint a hatóságok 3000 fhalálos áldozatot becsültek. eddig csak Dernában már több mint 1000 holttestet találtak. A vihar a Földközi-tengeren söpört végig, a Reuters újságírója arról számolt be, hogy Dernába, a mintegy 125...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés