Előfizetői tartalom

Jól teljesített az amerikai kiskereskedelem

MTI
Az Egyesült Államokban az elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt a kiskereskedelmi forgalom augusztusban havi összevetésben. A forgalom 0,6 százalékkal nőtt júliussal összevetve, amikor 0,5 százalékos bővülést jegyeztek fel. A szakértők várakozásainak átlagában kisebb, 0,2 százalékos forgalomnövekedés szerepelt augusztusra.

Az autóeladás nélküli kiskereskedelmi forgalom 0,6 százalékkal nőtt a múlt hónapban a júliusi 0,7 százalékos emelkedés után. Az autóeladások és az üzemanyagok nélkül számított kiskereskedelmi forgalom 0,2 százalékkal nőtt augusztusban, miután júliusban havi szinten 0,7 százalékkal emelkedett. Az autókat, az üzemanyagokat, az építőipari termékeket és a vendéglátást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés