Előfizetői tartalom

Újra megmozdul a Z generáció: GEN Z FEST/GREEN november 9-én!

Portfolio
Kifejezetten a fiatal generációnak szóló, a felnőttkorba lépés nagy kérdéseivel foglalkozó konferenciát rendezett a Portfolio tavasszal GEN Z FEST néven, és ezzel olyan programsorozat indult, ami máris második állomásához érkezik: november 9-én jön a GEN Z FEST/GREEN, ahol a pénzügyek után most a fenntarthatóság lesz a kulcsszó a tematikában.

November 9-én megmozdítjuk a Z generációt A fenntarthatóság, a környezetvédelem megkerülhetetlen téma napjainkban, érdemben foglalkoztatja a mai huszonéveseket, vagyis a Z generációt. Tele vannak kérdésekkel, félelmekkel, de megoldási ötleteik is vannak, ezért rendezzük meg 2023-ban a PORTFOLIO GEN Z FEST/GREEN-t, hogy teret biztosítunk a kérdések feltevésére, megválaszolására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés