Előfizetői tartalom

100 euró lett a magyar vizitdíj?

Portfolio
Az elmúlt egy évet értékelték az idei Private Health Forum második szekciójának kerekasztalbeszélgetésben résztvevő magánszolgáltatók tulajdonosai és vezetői Straub Fanni moderálása mellett. Szóba került az is, hogy a privát járóbetegellátásban tapasztalható árak az elmúlt egy évben emelkedtek, ám ezek nem kompenzálták teljes mértékben az elszálló költségeket.

Babai László, a Prima Medica EgészségKözpontok alapítója azzal kezdte válaszát, hogy nincs két egészségügyi rendszer, viszont ha az egyikben az állam mozgat valamit, akkor az a magánszektorban azonnal érezhető lesz, így például ha a kormány hozzányúl a fizetésekhez, a munkaidő szabályokhoz, vagy motiválja az állami ellátás teljesítményét. Összességében a Covid alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés