Előfizetői tartalom

Elárulta a szakértő, hogyan kerülhető el az üzemanyagok jelentős januári drágulása

Portfolio
A világpiaci jegyzések emelkedése áll az erősen emelkedő üzemanyagárak hátterében, a tranzitdíjak növekedése már korábban megjelent a töltőállomások áraiban – mondta a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára az Infostartnak. A szakértő arról is beszélt, milyen hatása lehet a hazai üzemanyagárakra az EU által elvárt jövedékiadó-emelés.

Folyamatosan emelkedik az üzemanyagok ára, a múlt héten 26 forinttal drágult a gázolaj literenként, a benzin ára pedig 11 forinttal nőtt, ezen a héten szerdán ismét drágulás lesz: a benzin nagykereskedelmi ára 7, a gázolajé 10 forinttal emelkedik. Grád Ottó a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint a jelentős árváltozás legfontosabb magyarázata a kőolaj világpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés