Előfizetői tartalom

Eljött az üvegplafon a magánegészségügyben

Portfolio
A magánorvoslás és magánegészségügyi szolgáltatás igénybevétele rendkívül érzékeny a lakosság általános életszínvonal romlására - jelezte saját felméréseik alapján a Private Health Forum konferencián tartott előadásában Váradi Péter, a Prémium Pénztárcsoport ügyvezetője. Prezentációjában arról is beszélt, hogy az egészségpénztári rendszer válságálló, a bevételeik 24%-kal bővültek egy év alatt, viszont arra is rámutatott, hogy a szolgáltatási árakban az üvegplafon eljött, megállt az áremelkedés.

Váradi Péter előadásának elején a pénztártagok körében végzett kérdőíves felmérés rendkívül érdekes eredményeit mutatta be. A válaszolók körében érezhető volt az életszínvonalromlás, ugyanis a megkérdezettek 40%-a számolt be arról, hogy romlott az életszínvonala. A másik fontos eredmény pedig, hogy a magánorvoslás rendkívül érzékeny az életszínvonal romlására....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés