Előfizetői tartalom

A gazdaság bővülését meg lehet törni, de növekedési pályán fog maradni

Portfolio
Több oldalról is támadás éri a globális gazdaságot, ez azonban nem jelenti azt, hogy letérítették volna a növekedési pályájáról - mondták a szakértők a Portfolio Prémium Vagyonkezelés Mesterfokon konferenciáján. Az előadásokból azt is megtudhattuk, hogy miért érdemes diverzifikálni a befektetési portfóliót, és erre milyen lehetőségeink vannak.

A konferencia első előadását Kuti Ákos, MBH Bank Elemzési Centrumának vezetője tartotta meg, és többek között a globális makrogazdasági helyzetét ismertette: Voltak olyan események, amelyek megtörték a gazdasági expanziót: ilyen volt például a háború vagy a pandémia, de letéríteni a pályájáról egyik negatív tényező sem tudta. A globális GDP több mint felét 4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés