Előfizetői tartalom

Fordulatot vett az időjárás

Portfolio
Míg tegnap az ország az összes megyéjében elsőfokú riasztás volt érvényben zivatar miatt, az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint jelenleg egyik megyében sincs érvényben figyelmeztetés. Reggeli bejegyzésében az OMSZ elárulta: szerdán napos időre számíthatunk kevés felhővel, csapadék ma már sehol sem valószínű.

Itt a fordulat, visszatért a nyárias idő Napos időre számíthatunk kevés felhővel, csapadék ma már sehol sem valószínű. A déli, délkeleti szél a Dunántúl nyugati felén élénkülhet meg. Folytatódik a nyárias idő, a csúcshőmérséklet az ország legnagyobb részén 25 fok felett várható - írta reggeli Facebook-posztjában az Országos Meteorológiai Szolgálat. A tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés