Előfizetői tartalom

Hova menekülnek a világ milliomosai? Mutatunk egy érdekes ábrát!

Portfolio
Mindenki máshoz hasonlóan a nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyek (High Net Worth Individuals, HNWI) is a szokásosnál kevesebbet utaztak a világjárvány idején. A milliomosok és milliárdosok azonban ismét mozgásban vannak, a várakozások szerint az év végéig rekord számú vagyonos ember "szavazhat a lábával" és költözhet új országba. De vajon melyik országból kívánkoznak el leginkább a gazdagok, és hova költöznek szívesen?

A nap ábrája A Henley & Partners Private Wealth Migration Report című elemzése nyomon követte, hogy az elmúlt 10 évben a nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyek mely országokból és mely országokba költöztek - a lenti térkép a 2023-as előrejelzéseket mutatja be. Ebben a kimutatásban a HNWI-ket olyan magánszemélyekként határozzák meg, akik legalább 1 millió dollár nettó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés