Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett Salvini, fordulat jöhet Olaszországban

MTI
Olaszország hét hónapon belül ütemtervet kíván előterjeszteni az atomenergia használatához való esetleges visszatérésről a lehetséges források és a szükséges intézkedések felsorolásával, valamint az egyéb kapcsolódó beruházásokra vonatkozó ajánlásokkal és az időkeret lefektetésével - jelentette be szombaton az olasz kormány.

Olaszország nem veszíthet időt. Egyértelmű cél kell legyen, hogy a következő években visszatérjünk a tiszta és biztonságos energiatermeléshez az új generációs nukleáris technológiával - mondta Matteo Salvini infrastrukturális miniszter. Salvini szerint Olaszország megfontolhatja "az olyan innovatív nukleáris technológiák, mint a kis moduláris reaktorok (SMR) és a negyedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés