Előfizetői tartalom

Átárazódtak az iPhone-ok - megnéztük, így érdemes-e megvenni

Szász Péter
Teszteltük az iPhone 15 Pro modellt, amely bár nem hoz annyi újdonságot, mint elődje, a 14-es sorozat csúcsmodellje, mégis érdemes elgondolkozni a megvásárlásán - már ha az ember nem sajnál egy havi magyar átlagbérnél is többet kiadni egy telefonért. A drága telefon azonban lehetne még drágább: a forint erősödése miatt most tulajdonképpen egész baráti lett az ára. Ha mégis sok az 500 ezer forintos induló összeg, akkor érdemes figyelni, hogy az árcsökkenés hogy kényszeríti a magyar viszonteladókat a náluk lévő, régebbi készülékekből álló készletek akciózására.

Az iPhone az értékállósága miatt még évekkel a megjelenését követően is kelendő termék, legyen szó a használt piacon forgó eszközökről, a felújított (refurbished) telefonokról és a bontatlan, a viszonteladói raktárakban maradó darabokról. Megszokhattuk, hogy az éppen aktuális modellek árai a szeptemberi bemutató közeledtével csökkennek, egyre több az akció a viszonteladóknál...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái