Előfizetői tartalom

Nagyon érdekes megállapodást kötöttek a magyar magánegészségügyben

Portfolio
Technológiai innovációt vezet be a Doktor24 a betegellátás területén. A magyar-osztrák egészségdigitalizációs startuppal, a XUND-dal közösen fejlesztett egészségügyi asszisztens egy platformon képes tüneteket elemezni és konkrét megbetegedések gyanúját ellenőrizni. Ezzel a megoldással a páciensek otthonról, az internetet használva, önállóan tájékozódhatnak tüneteik jellegéről, a legvalószínűbb diagnózisról és megtalálhatják a betegség kezeléséhez legmegfelelőbb szakterületet, ahova egyből időpontot is foglalhatnak.

A Doktor24 az iparág első MDR által IIa kategóriájú orvostechnikai eszközként certifikált tünet- és betegség elemző rendszerét építette be működésébe a XUND segítségével. Az AI alapú technológiai megoldás egy olyan egészségügyi asszisztens, amely segítségével a betegek iránymutatást kapnak tüneteikkel kapcsolatban. Így a páciensek nem csak azonnal megtudhatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés