Előfizetői tartalom

Belgrádban tárgyalt Orbán Viktor, az is kiderült, miről

MTI
A térség stratégiai energiabiztonságát garantáló kérdésekről tárgyalt a magyar, a szerb és az egyesült arab emírségekbeli küldöttség pénteken Belgrádban, ahol a találkozót követően Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök elmondta: az élelmiszeriparról, az állattenyésztésről és a munkaerő mozgásáról is beszélt partnereivel.

Az Orbán Viktor miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatón a szerb államfő kiemelte: megállapodtak abban, hogy Magyarország és Szerbia közös megoldásokat igyekszik találni termékei exportja és importja számára, hiszen egyik országnak sincs kikötője, valamint az energiabiztonság kezelésére. Tárgyaltak arról is, hogy közös vállalatot hoznának létre a marha- és juhtenyésztésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés