Előfizetői tartalom

Várakozzanak a váróteremben másnap reggelig – javasolja a MÁV a csatlakozást lekésőknek

Portfolio
A MÁV közleményben tudatta, hogy a cseh vasúton történő pályafelújítási munkák miatt módosul a Metropol EuroNight (EN 476) és a Metropolitan EuroCity (EC 270) közlekedése. Van azonban egy furcsaság is a közleményben: azoknak a Berlinbe vagy Varsóba közlekedőknek, akik önhibájukon kívül nem érik el a csatlakozást Břeclav állomáson, azt javasolják, hogy várakozzanak a váróteremben másnap reggelig.

A cseh vasút területén október 1-jétől 13-ig, valamint október 25-től december 1-jéig éjszakánként pályafelújítási munkálatokat végeznek Přerov és Ostrava állomások között. A Metropol EuroNight (EN 476) és a Metropolitan EuroCity (EC 270) közlekedésében változásokat vezetnek be – írja a MÁV közleménye. „A Metropol EuroNight (EN 476) ülőhelyes kocsikkal csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés