Előfizetői tartalom

Jó hír az októberi gázszámla miatt aggódóknak: folytatódik az enyhe, napos idő

MTI
Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő, napközben jellemzően 20-25 fokos, hajnalban jellemzően 6-14 fok közötti hőmérsékletekkel, így a felugró fűtésszámla miatt aggódók egyelőre megnyugodhatnak – rajzolódik ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú vasárnapi előrejelzéséből. Jövő szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható.

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható fátyolfelhőkkel, az ország északkeleti harmadán gomolyfelhőkkel is. Csapadék nem lesz, és a szél gyenge marad. Hajnalban 7 és 12 fok közé hűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. Kedden a pára-, illetve ködfoltok feloszlása után derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés