Előfizetői tartalom

Két új egyedi kávéval erősít hazánkban az egyik legnagyobb kúthálózat

Portfolio
Az elmúlt egy évben több mint 11 millió adag kávét értékesítettek hazai Fresh Cornerekben, ami percenként átlagosan 21 csésze kávét jelent. A kínálat bővítése révén két fajta új egyedi kávékülönlegesség kerül a választékba, amelyekhez a saját, hazai üzemükben pörkölik a szemeket. A tervek szerint év végére 70%-os lefedettséggel, azaz több mint 300 Fresh Cornerrel lesznek jelen az országban.

Közép-Európa legnagyobb kávézólánca, amelynek hazánkban összesen 287 egysége működik, a folyamatos bővülés mellett a szolgáltatások fejlesztését is kiemelten kezeli. Utóbbiban a vevőktől érkező igények és visszajelzések a legmeghatározóbbak. A mostani fejlesztések célja, hogy olyan friss és dinamikus karakterű kávékülönlegességek váljanak elérhetővé, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés