Előfizetői tartalom

Már csak három nap és elkezdődik a Portfolio Energy Investment Forum!

Portfolio
Már csak három nap és október 5-én, most csütörtökön, reggel elkezdődik a Portfolio Energy Investment Forum konferenciánk. Az elmúlt napokban is számos nagy névvel frissítettük a szakmai programot, és néhány óráig még itt lehet regisztrálni az év egyik legrangosabb energetikai konferenciájára, amelyre óriási az érdeklődés.

Már csak három nap, és most csütörtökön, október 5-én elkezdődik a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciánk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. A program első szekcióját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés