Előfizetői tartalom

Több, mint fél éve láttunk utoljára ilyet a benzinkutakon!

Portfolio
Tovább csökken a hazai benzinár, szerdától jelentősen alacsonyabb lesz az üzemanyag nagykereskedelmi ára, miközben a dízel kicsit drágulni fog – ezzel a két finomított termék közti árkülönbség olyan nagyra nő, amire február óta nem volt példa. Az elmúlt hónapokban viszont olyan komoly áremelkedést tapasztalhattunk a hazai benzinkutakon, hogy a mostani csökkenések ellenére is jóval magasabban vannak a jegyzések, mint pár hónapja.

A benzinesek örülhetnek a hét közepén, ugyanis a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal csökken, írja a holtankoljak. A gázolaj esetében is változik a nagykereskedelmi ár, viszont ott bruttó 4 forintos emelést fogunk tapasztalni. Szerdától az alábbi átlagárakra számítunk a benzinkutakon:  95-ös benzin: 639 Ft/liter  Gázolaj: 682 Ft/liter  Literenként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés