Előfizetői tartalom

Feltörekvő országokból álló csoport forgathatja fel teljesen a világgazdasági folyamatokat

Portfolio
Kína és az USA párharca határozza meg a globális geopolitikai folyamatokat, a magyar vagyonkezelőknek viszont érdemes odafigyelni a Nyugat-Balkáni térségre is - hangzott el az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének kerekasztal-beszélgetésén. Arról is szó volt, hogy az elmúlt évtizedben kialakult egy fejlődő országokból nemzetközi szervezet, a BRICS, ami a közeljövőben - több országgal kiegészülve - akár jelentős szeletet is kihasíthat magának a világgazdaságból, ami jelentős kockázatokat jelent a fejlett piacra nézve.

A vagyonkezelői kerekasztal keretein belül Kiss Péter, az Amundi Alapkezelő befektetési igazgatója, Mikesy Álmos, a Diófa Alapkezelő vezérigazgatója, Bosnyák Zsolt, az Equilor Alapkezelő részvényportfólió-menedzsere, Vécsei Péter, az MBH Alapkezelő portfóliókezelési üzletágának vezetője, és Loncsák András, a VIG Alapkezelő befektetési igazgatója beszélte át a geopolitikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés