Előfizetői tartalom

Fordulatot vett az időjárás: ezt hozza az országon átvonuló hidegfront

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint éjszaka hidegfront érte el hazánkat; a front felhőzete átvonul, helyenként előfordulhat gyenge eső, záporeső. A nap első felében a Dunántúl magasabban fekvő részein, továbbá a Kisalföldön viharos széllökések is lehetnek. Előrejelzésük szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 25 fok között alakul.

Hidegfront érte el hazánkat éjszaka, hátoldalán északnyugatira fordult a szél, amely jelenleg is nagy területen fúj. A viharos lökések kora délelőtt megszűnnek, de az erős szél csak délután kezd el csillapodni.A front felhőzete átvonul, általában több órára kisüt a nap, de főként az ország déli felében tartósabban összefüggőbb lehet a felhőtakaró. Gyenge eső, záporeső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés