Előfizetői tartalom

Jön a teljes útzár: újabb csomópontot zárnak le az M0-M7 térségében

MTI
Az M0-M7 csomópontban az ezen a héten kezdődött burkolatfelújítási munkálatok miatt október 7-én, szombaton egy napra újabb szakaszt zárnak le a forgalom elől. Csütörtöktől teljes útzár lesz az M7-es sztráda Balaton irányába vezető oldala melletti gyűjtő-elosztó pályáján - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-t.

Szombaton az M0-ás autóúton az M1-es autópálya irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban az M1-es autópálya felől érkezők az M7-es autópályára egyik irányba sem hajthatnak fel. A korlátozást várhatóan még aznap, az esti órákban feloldják. A zárás ideje alatt az M0-ás autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés