FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Uniós biztos: közös politika kell a migrációs kérdésben

MTI
A tagállamok közötti kötelező uniós menekültügyi megoldásra van szükség, amely a gyors határeljárások segítségével, valamint a  migránsok befogadásával is járó szolidaritás által minden nehézségre és problémára választ ad -  jelentette ki Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos szerdán Strasbourgban.

Közölte: az illegális migrációt az táplálja, hogy az egység és összefogás hiányában az Európai Uniónak nincs közös migrációs és menekültügyi politikája. Szkínász az Európai Parlament plenáris ülésének az új uniós menekültügyi és migrációs csomag gyors elfogadásának szükségességéről tartott vitáján beszélt, ahol többek között kihangsúlyozta az embercsempészet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés