Előfizetői tartalom

Hatalmas felfordulás jöhet a követeléskezelési piacon, de a magyar jogrendszer még nincs felkészülve erre

Portfolio
Jelentősen felforgathatja a követeléskezelési piacot egy új uniós direktíva, Magyarországra nézve azonban még nem teljesen tisztázott a helyzet - mondta Lencsés Tamás, az EOS Magyarország ügyvezetője a követeléskezelő cég sajtótájékoztatóján. Nem csak a szabályozások hozhatnak új változásokat: az ügyvezető elmondása szerint a digitalizáció és a ChatGPT is meghatározó tényező lesz a következő időszakban.

Szeptember elején egy interjút is készítettünk Lencsés Tamással, az EOS Magyarország ügyvezető igazgatójával, e cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 04. Változás jön a követeléskezelés szabályozásában: még a hitelezés kockázati felára is csökkenhet A sajtóeseményen Lencsés Tamás, az EOS Magyarország ügyvezetője ismertette a követeléskezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés