Előfizetői tartalom

Változtatni kell az életmódunkon, ha tényleg zöldíteni akarunk

Portfolio
A Portfolio 2023-as Energy Investment Forum konferenciájának az energiahatékonyság, az energiakereskedelem és a dekarbonizáció aktuális kérdéseivel foglalkozó blokkjában több előadást is hallhattunk, ebben a szekcióban adott elő Tóth József, a Hiventures vállalati befektetési igazgatója, Fekete Csaba, az Alteo üzletfejlesztési igazgatója és Kovács Levente, az EY-Parthenon energiapiaci szakértője is. A szakemberek többek között az energiahatékonyság kihívásairól, a tőkének az energetikai beruházásokban betöltött szerepéről és a hazai vállalatok energiabeszerzési kihívásairól beszéltek.

Tóth József, a Hiventures vállalati befektetési igazgatója A szakember a tőkének az energetikai beruházásokban betöltött szerepéről beszélt, előadásának központi eleme az energiaintenzív vállalkozások finanszírozása volt az orosz−ukrán háború utáni magas energiaár-környezetben. Elmondása szerint most, azaz a „kijózanodás” időszakában egyre több befektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés