Előfizetői tartalom

Vendégmunkások: váratlanul hatalmas fordulatról döntött a magyar kormány

Portfolio
Érdekes közleményt adott ki csütörtök délután a Gazdaságfejlesztési Minisztérium, melyben leszögezi: a kormány tovább szigorítja a bevándorlással és munkavállalással kapcsolatos szabályokat, ezért új törvényjavaslatot készít. Mindez azért is furcsa, mert épp a kormány javaslatára fogadta el a parlament júniusban a legújabb vendégmunkás-szabályokat, és az a törvény november 1-jén lépne hatályba.

Budapest Economic Forum 2023 Az október 17-i Budapest Economic Forum című konferenciánkon hangsúlyos téma lesz a magyar munkaerőhiány, hazai szakértőkkel külön panelbeszélgetésben dolgozzuk fel a munkaerőpiac legégetőbb kérdéseit. Most érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés "A magyar munkaerő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés