Előfizetői tartalom

Itt az új energia világa?

Portfolio
A Portfolio által idén is megrendezett Energy Investment Forumon az energiahatékonyság, az ellátásbiztonság és a dekarbonizáció együttes magyarországi kihívásairól beszélgettek az iparág fontos szereplői. Kiderült többek között, hogy az  energetikai trilemma melyik ágát tartják a legfontosabbnak a vezetők, de az aktuális nehézségek és kihívások is terítékre kerültek.

Portfolio: Az energetikai trilemma, azaz az ellátásbiztonság, a megfizethetőség és a fenntarthatóság hármasa közül az energiaválságos hónapokban egyértelmű volt, hogy az ellátásbiztonság a legfontosabb szempont, tehát az, hogy jusson el az egyes tagországokba és a fogyasztókhoz az energia. Most az önök megítélése szerint melyik pillér a legfontosabb, egyáltalán lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés