Előfizetői tartalom

Újabb borús előrejelzés jött Magyarországról: elkerülhetetlen idén a recesszió, makacs lehet az infláció

Portfolio
Rontotta gazdasági előrejelzését Magyarországgal kapcsolatban a Nemzetközi Valutaalap (IMF), így a korábbi 0,5 százalékos növekedés után a GDP 0,3 százalékos visszaesésére számítanak idén – derül ki a szervezet kedden megjelent World Economic Outlook kiadványából. A Valutaalap idén a korábban vártnál magasabb inflációval számol az év végén, és szerintük még 2024 végén sem lesz 5 százalék alatt az áremelkedés üteme.

Budapest Economic Forum 2023 Budapestre érkezik a Portfolio konferenciájára az IMF suakértője is, hogy elmondja, milyen kockázatok fenyegetik a magyar gazdaságot. Hallgassa velünk élőben az előadását! Információ és jelentkezés Kedden jelent meg a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szokásos őszi gazdasági prognózisa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés