Előfizetői tartalom

Börtönbe kerülhet a NAV volt felsővezetője, komoly korrupciós vádakkal néz szembe

MTI
Bűnszövetségben, üzletszerűen, vezető beosztású hivatalos személy által a hivatali helyzetével visszaélve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a Debreceni Törvényszéken a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik volt felsővezetője és több társa ellen - közölte a főügyészség szerdán az MTI-vel.

A vádirat szerint a büntetőeljárás alá vonásáig a NAV központi szervénél vezető beosztásban dolgozó ember bizalmas, majd korrupciós kapcsolatot alakított ki egy debreceni vállalkozóval - írták. A vállalkozó érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságok 2013-tól egymásnak szerződésekkel több milliárd forintos kölcsönöket nyújtottak. A cégek egy részével szemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés