FONTOS Háborús eszkaláció, egyelőre szóban
 
Előfizetői tartalom

Igazi nagyágyút, toplistás bűnözőt fogott a rendőrség

MTI
Évek óta keresett magyar bűnözőket, egy többszörösen körözött 46 éves nőt és egy "évtizedes bűnügyi múlttal rendelkező" 36 éves férfit fogtak el a holland hatóságok; tartózkodási helyüket a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hevesi és jászsági nyomozókkal közösen derítette fel - közölte KR NNI szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a nőt hat éve keresték a Heves vármegyei hatóságok: kábítószer-kereskedelem miatt bírói szakaszban lévő ügyben adtak ki ellene először hazai, majd európai és nemzetközi elfogatóparancsot. Felkerült a TOP 50-es körözöttek listájára is. A férfit lopás miatt kereste a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja. A szabadságvesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés