Előfizetői tartalom

Hivatalosan is megerősítették: egyre közelebb a nagy megállapodás a minimálbérről

Portfolio
|
MTI
Jól állnak a jövő évi bértárgyalások a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán (VKF), korábban nem igen volt arra példa, hogy október közepén azt lehessen mondani, hogy november második felében nagy valószínűséggel alá lehet majd írni a megállapodást - hangsúlyozta Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Arról a Portfolio számolt be elsőként, hogy a tárgyalások hogy állnak és milyen eredmények körvonalazódnak. Ebben a cikkünkben írtunk erről tegnap este: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 11. Látóhatáron belül a 400 ezer forintos minimálbér - Egyre közelebb a megállapodás Czomba Sándor ismertette, hogy az egyeztető fórumon a jövő évi minimálbérre és garantált bérminimumra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés