Előfizetői tartalom

Ismét kihajt Budapestre a tank, amely nemrég izgalomba hozta az embereket

Portfolio
2023. október 3. óta szolgálta a harmadéves honvédtisztjelöltek gyakorlati oktatását a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Honvédtisztképző és Hadtudományi karán az a Leopard 2A4HU harckocsi, amely ma visszatér anyaalakulatához, ezért: megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani - hívja fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium. Korábban ez a jármű jelent meg váratlanul a budapesti éjszakában.

Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár október 12-én este 20 és október 13-án hajnali 1 óra között technikai átcsoportosítást hajt végre a Tata-M1-M0-M5 autópálya bevezető szakasza – Budapest X. Könyves Kálmán krt. – Hungária krt. – Hős u., majd vissza a Hős u. – Pongrác út – Kerepesi út - Veres Péter út - Szabadföld út - 3-as út - M0 autó út-M1-Tata útvonalon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés