Előfizetői tartalom

Fürjes Balázs a NOB állandó tagja lett - Mi várható ezután?

Fontos és örömteli esemény, hogy Fürjes Balázst a Nemzetközi Olimpiai Bizottság állandó tagjává választották - értékelték hazai szakértők kedd reggeli bejelentést a Portfolio-nak. A sportvezető nemzetközi pozíciója kapcsán Kemény Dénes korábbi olimpiai bajnok szövetségi kapitánnyal, Oszkó Péter üzletemberrel, befektetővel, valamint Dénes Ferenc sportközgazdásszal beszélgettünk arról, hogy mit jelent mindez a nemzetközi sportéletben, sportdiplomáciában és mit várhat ettől Magyarország. Egyes vélemények szerint megválasztásának köszönhetően nőhet az esélye több világszintű sportesemény megszervezésének. Egy okos építkezés zajlik a hazai sportéletben: a hardverre történő jelentős költések (infrastrukturális beruházások) után fontos szerepet kap a szoftverbe (sportdiplomácia) való befektetés.

A Portfolio is beszámolt arról, hogy nagy többséggel választotta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság közgyűlése Fürjes Balázst állandó taggá. Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 17. Fürjes Balázst a Nemzetközi Olimpiai Bizottság állandó tagjai közé választották A frissen megválasztott NOB-tag a hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy rövid videót, mely a szavazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés