Előfizetői tartalom

Lassan mászik ki a gödörből a magyar gazdaság, de egy sokk újabb mélypontra lökheti

Portfolio
Lezajlott a Budapest Economic Forum, a Portfolio makrogazdasági konferenciája. Az eseményt Navracsics Tibor miniszter kezdte, aki a Magyarországnak megítélt EU-s forrásokról beszélt előadásában: elmondta, hogy az uniós források egy részét Magyarország már november végén megkaphatja. A következő előadásban Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgató beszélt az energiapiaci kilátásokról. Az eseményen neves hazai és külföldi előadók beszéltek a magyar és a globális gazdaság kilátásairól: megszólalt az IMF igazgató-helyettese, de a programban szerepelt vállalatvezetői és bankvezéri kerekasztal is, valamint a magyar monetáris politikáról és inflációról is szó esett (a részletes program itt olvasható). Ebben a cikkben megtalálhatóak a tudósítások az esemény összes előadásáról, cikkünk folyamatosan frissül.

2023. október 17. 17:12 Megosztás Szokatlan, irracionális helyzet alakult ki a logisztikai piacon Erdélyi Barna a Waberer’s igazgatóságának tagja a Budapest Economic Forumon tartott előadásában arról beszélt, hogyan navigál a logisztikai szolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés