Előfizetői tartalom

Péntektől tetőzik a káosz a magyar vasúton, teljes pályazár érkezik a zajló felújítás miatt

MTI
Pénteken megkezdődik a Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom vasútvonal decemberig tartó felújításának legnehezebb, második üteme: három héten át, november 17-ig szünetel a vonatközlekedés Tatabánya, illetve Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Tatabánya és Budaörs között, kizárólag pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI-vel.

Azt írták, a MÁV-Volán-csoport megerősített létszámmal segíti majd az utasok tájékozódását, a Volánbusz pedig az első ütemhez viszonyítva kétszer annyi járművet biztosít. A vonatokon, állomásokon a hangosbemondás és a kijelzők is felhívják a figyelmet a változásokra. Kiemelték, hogy az elővárosi térség közútjain lassabb a haladás a vasúthoz képest, az M1-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés