Előfizetői tartalom

Radikális döntés jöhet a Volkswagennél, ez rengeteg embernek fog fájni

Portfolio
A német Manager Magazin szerint jelentős átszervezés kezdődik a Volkswagen autóinak szoftvereit fejlesztő leányvállalatnál, a CARIAD-nál. Pontos részleteket egyelőre nem tudni, de egyes információk szerint a szervezet nyáron kinevezett új vezetője, Peter Bosch nagyszabású átalakításon dolgozik, aminek végleges eredményét fogják a sajtó felé kommunikálni a Volkswagennél.

Kifejezetten döcögősen alakultak a múltban a Volkswagen szoftverfejlesztései, többek között a CARIAD leánycég miatt késett több esetben is a fontos új platformok és típusok bemutatása. A német Manager Magazin szerint jelentős átszervezés kezdődik a szoftverfejlesztő vállalatnál, az azonban még nem dőlt el, hogy pontosan mely munkahelyek és területek szűnnek meg a 6000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés