Előfizetői tartalom

Veszélyben Ukrajna amerikai támogatása? – Mindent borítana a republikánusok javaslata, kiakadt a Fehér Ház

Portfolio
A Képviselőházban többségben lévő republikánusok hétfőn egy 14,3 milliárd dolláros támogatási tervvel álltak elő Izrael részére, ezzel szembemenve Joe Biden elnök elképzeléseivel, aki összekötné az Izraelnek, Ukrajnának és Tajvannak nyújtott támogatást. A Fehér Ház a „nemzetbiztonság átpolitizálásával” vádolta a republikánusokat.

A Bloomberg beszámolója szerint a nemrég megválasztott Mike Johnson képviselőházi elnök vezette republikánusok az Izraelnek való katonai segítségnyújtást teljesen leválasztanák az Ukrajnának és Tajvannak adott támogatásról, illetve az Izraelnek és a Gázai övezetnek adandó humanitárius segélyről. Az Izraelnek nyújtott támogatás leválasztása azt a veszélyt hordozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés