Előfizetői tartalom

Itt a kormány új titkos fegyvere, amivel hazacsábítaná a magyarokat külföldről

Portfolio
Huszonhét kijelölt kormányhivatalban nyújtanak a jövőben „hazatérést segítő szolgáltatást” – derül ki a keddi Magyar Közlönyben megjelent rendeletből. Az irodákban a külföldön élő magyarok visszatérését segítenék, kérdés azonban, hogy ezzel nagyobb sikert tudnak-e elérni, mint az egykori „Gyere haza, fiatal!” programmal, melyet érdektelenség miatt kellett lefújni.

Hamarosan létrejön a Hazaváró Portál, illetve az ahhoz kapcsolódó telefonos ügyfélszolgálat, melynek feladata az lesz, hogy a külföldön élő magyarokkal tartsa a kapcsolatot, illetve adott esetben segítse a hazatelepülésüket. Emellett országszerte 27 kormányhivatalban külön irodákat is kialakítanak, ahol többek között az okmányok honosítását lehet felgyorsítani, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés