Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós nem kapott Covid-oltást, mert nem elérhető Magyarországon

Portfolio
Rusvai Miklós virológus az influenza és a Covid elleni védőoltást egyaránt javasolja a gyengébb immunrendszerrel rendelkező betegeknek. Információi szerint azonban a Covid-oltások egyelőre nem elérhetők idehaza, miközben több európai országban már a legújabb fejlesztésű Pfizer-vakcinákat használják - számolt be az Infostart.

Rusvai Miklós jelenleg a szezonális influenza elleni védekezést fontosabbnak tartja a Covid elleni oltásnál a rizikócsoportokba tartozó embereknél. A 70-80 év feletti, sokszervi betegségben szenvedő, vírusokra érzékeny, idősotthonokban élő embereknek és a várandós kismamáknak javasolja azt, hogy kérjék az influenza elleni védőoltást. A szakértő elmondta: a vírus ugyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés