Előfizetői tartalom

Magyarország jelentős összeggel száll be a Türk Befektetési Alapba

Portfolio
Magyarország érdekelt a Türk Államok Szervezetének (TÁSZ) megerősítésében, ezért százmillió euróval járul hozzá a Türk Befektetési Alaphoz. Budapest lesz a házigazdája a Közlekedési Konnektivitási Program következő szakértői ülésének a hónap végén. Ezen kívül Magyarország kész csatlakozni a közös polgári védelmi mechanizmushoz is – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, miután részt vett a TÁSZ külügyminiszteri szintű ülésén Asztanában.

Szijjártó Péter, a Magyar Külgazdasági és Külügyminiszter pénteken Asztanában kijelentette, hogy Magyarország kész arra, hogy az Európai Unióban a Kelet és Nyugat közötti hidat alkossa a Türk Államok Szervezetének (TÁSZ) keretében. A miniszter kiemelte a globális blokkok közötti együttműködés szükségességét a világ ismételt blokkolódása közepette, és hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés