Előfizetői tartalom

Megépülhet a gyorsforgalmi, amire fél Délkelet–Magyarország várt

Portfolio
Új lendületet hozhat a délkelet-magyarországi közlekedésbe két tervezett gyorsforgalmi út építését célzó beruházás: két új Kőrös-híd épülhet a 47-es főút négysávosítása során. A frissen kiírt pályázat szerint Berettyóújfalu és Békéscsaba közötti 2x2 sávos közúti kapcsolat terveinek elkészítéséhez keresik a megfelelő kivitelezőt. A komplex munka négy fő részre tagolódik, hozva magával a régió közlekedésének forradalmi változását.

Több mint 37 kilométernyi szakaszon tervezhetik a 47-es út négysávossá bővítését – írja a Magyar Építők a meghirdetett közbeszerzés alapján. A tender első részben Körösladányt elkerülő új, egybefüggő nyomvonalon tervezett 2x2 sávos, emelt sebességű főút épül majd, közel 12 kilométer hosszan. A tervezett fejlesztés magába foglal egy különszintű, két szintbeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés