Előfizetői tartalom

Fontos dolgok derültek ki az oltásokról, ezeket érdemes tudnia a magyaroknak

Portfolio
Laptársunk, a Pénzcentrum megkérdezte a szakértőket a szennyvízalapú vizsgálatok során mért örökítőanyag-emelkedésről, ennek kapcsán pedig arról, hogy érdemes-e beadatnunk emlékeztető oltást, és ha igen, akkor kiknek és miért. Mivel a napokban olyan információk keringtek, miszerint a Covid-oltások egyelőre nem elérhetők idehaza, Kemenesi Gábor virológus utánajárt, hol lehet hozzájutni az oltáshoz.

Ahogyan azt megírtuk, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ pénteken nyilvánosságra hozta a 2023/2024-es influenza járványügyi szezon első néhány hetének adatait. Az első egy hónap alapján az idei járványszezon nagyjából úgy fut le, mint tavaly, viszont nagyon érdekes, hogy az NNK központi laborjába sokkal több minta kerül be kivizsgálás céljából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés