Előfizetői tartalom

Újabb viharciklon jön, erre kell készülni Magyarországon

Portfolio
Hasonló forgatókönyv játszódik le Európa időjárásában, mint két nappal ezelőtt - jelentette az Országos Meteolórgiai Szolgálat.  Ciarán nevű viharciklon után egy újabb ciklon éri el Nyugat-Európát, amely a Domingos nevet kapta. A viharciklon miatt vasárnap hazánkban ismét több helyen lehetnek viharos széllökések. A ciklon miatti figyelmeztetés mellett OMSZ közzétette mai időjárás-előrejelzését is.

Időjárás Magyarországon Napközben nagy területen tartós, áztató esőtől már nem kell tartani, bár azért kevés helyen - legkisebb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon - előfordulhatnak délnyugatról északkelet felé tartó záporok. A Nyugat-Dunántúlon megélénkül, estétől megerősödik a déli szél, ami jelzi az újabb frontrendszer közeledtét - írta a szombati időjárásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés