Előfizetői tartalom

Egyedi kedvezményt kapnak a fiatal gazdák és az őstermelők

Portfolio
Egyedi elbírálás után idén első alkalommal féláron vásárolhatnak jegyet az őstermelők és a fiatal gazdák a november 29-én és 30-án megrendezendő Agrárszektor 2023 konferencián. A kétnapos rendezvényen fontos szakmai tudnivalókról, piaci trendekről értesülhetnek a résztvevők, és jó lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre, networkingre is. A kedvezményprogrammal a Portfolio Csoport célja az, hogy az őstermelők és a fiatal gazdák is élhessenek a kiemelt rendezvény nyújtotta lehetőségekkel.

Azzal, a céllal, hogy a kisebb árbevételű őstermelők és a pályájuk elején álló fiatal gazdák is részt vehessenek Magyarország legnagyobb szabású agrárszakmai rendezvényén, a Portfolio Csoport idén jegyárkedvezményt nyújt az érintetteknek. A szervezők fontosnak tartják, hogy a kisebb szereplők és a fiatalok is profitálhassanak az Agrárszektor konferencia pozitívumaiból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés