Előfizetői tartalom

A kormány törvénnyel akadályozná, hogy a Fővárosi Vízművek elzárja a vizet az agglomrációban

Portfolio
Folytatódik a csörte az állam és a főváros között az ivóvíz-szolgáltatással kapcsolatban. Lantos Csaba energiaügyi miniszter kezdeményezi a vonatkozó jogszabályok felülvizsgálatát annak érdekében, hogy kizárják a vízátadási szerződések - a cégérdekre hivatkozva történő - felmondásával való fenyegetés lehetőségét - adta hírül az Energiaügyi Minisztérium (EM).

Az ügy előzménye, hogy Karácsony Gergely azt mondta: a Fővárosi Vízművek nem fogja tovább áron alul ellátni az agglomerációs településeket kiszolgáló állami víziközműcégeket, ha az állam nem téríti meg a veszteségüket A Fővárosi Vízművek kitermeli és a saját vezetékein az átadási pontig elszállítja a vizet, majd kötelezően átadja az állami szolgáltatóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés